Zonnepanelen

Zonne-energie bij De Graaf

Tot in de puntjes verzorgd.

fullservice

All-in gemonteerde systemen

De Graaf Elektrotechniek biedt u compleet gemonteerde systemen. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs wordt op basis van uw energieverbruik, uw dakafmetingen en/of uw budget een systeem op maat gemaakt. Vervolgens kunnen we de dakmontage van de panelen voor u verzorgen, evenals de montage van de omvormer tot de aansluiting op het net. Een brutoproductiemeter wordt geplaatst door uw netbeheerder.

dhz

Zelf installeren

U kunt bij De Graaf Elektrotechniek ook kiezen voor een doe-het-zelfpakket (DHZ). Indien een DHZ pakket uw voorkeur geniet, worden alle materialen (inclusief omvormer, dakmateriaal en bekabeling) franco bij u thuis afgeleverd.

solar-energy

Zonnepanelen in het kort

Draag bij aan een duurzame leefomgeving! Tevens bespaart u een bedrag per geproduceerde kWh. Zonnepanelen hebben een lange levensduur van +/- 30-40 jaar en u verdient een installatie gemiddeld binnen 10 jaar terug.

Voor elk pand een passende oplossing

Zonnepanelen kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Ze zijn zowel geschikt voor hellende daken als voor platte daken. De systemen voor hellende daken kunnen op de daklatten worden geplaatst. Een volledig dakgeïntegreerd systeem is echter ook mogelijk. Voor platte daken is een platdakopstelling een vereiste, om zodoende de panelen in de juiste hellingshoek te plaatsen voor een maximaal rendement.

Voor elke situatie heeft De Graaf Elektrotechniek een gepaste oplossing. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en de beste oplossing voor u.

Waarom kiezen voor zonne-energie?

6 feiten over PV installaties

Rendabel zonder subsidie

In Nederland is een PV installatie nu ook rendabel zonder subsidie.

Stijgende energieprijzen

Met zonnepanelen leg je de energieprijs voor minimaal de komende 25 jaar vast.

Meer rendement dan spaarrente

Je krijgt op dit moment méér rendement op zonnepanelen dan wanneer je het spaargeld op de bank zet. Dat rendement stijgt bovendien elk jaar.

Lagere energierekening

Dring de energielasten terug.

Waardestijging woning of bedrijfspand

Uw woning of bedrijfspand stijgt in waarde of is beter te verkopen is als het pand lage energielasten heeft.

Duurzaam en groen

En natuurlijk om duurzaam en groen bezig te zijn.
home_energy_about_box_2

Bereken uw opbrengst

Doe nu de check en maak een berekening voor uw toekomstige PV-installatie.
Doe de check!