Diensten

De Graaf Elektrotechniek

gespecialiseerd in

Sterkstroom

Het aanleggen en onderhouden van krachtinstallaties behoort tot de kernactiviteit van De Graaf Elektrotechniek.

Lichtinstallaties

Of het nou gaat om lichtinstallaties voor horeca, retail en bedrijfsleven of sfeerverlichting. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.

Zwakstroom

Of het nou gaat om data- en computernetwerken, videobewaking of telefooninstallaties, wij zijn thuis in oplossingen met domotica en zwakstroom.

Beveiliging

De Graaf Elektrotechniek is specialist in elektronische beveiliging.

Duurzaamheid

Samen met de klant kijken we naar energiebesparende oplossingen, zoals LED-verlichting en PV-installaties.

24/7 storingsdienst

Wij staan altijd, dag en nacht, voor u klaar. Onze Storingsdienst is dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken via telefoonnummer 0251-651441.

Waarom kiezen voor De Graaf?

Waar wij voor staan

VERTROUWD DICHTBIJ

Wij staan naast U als klant, eerlijk, benaderbaar en laagdrempelig. Voor direct persoonlijk contact bij ons op de zaak, bij U thuis of op de werklocatie. Wij wonen en werken in deze regio, kennen de regio en hebben goede relaties met andere regionale bedrijven in de bouwkolom. Een goede relatie zorgt voor het juiste werkklimaat en teamspirit.

ONZE KENNIS EN KUNDE

Onze mensen hebben een gedegen elektrotechnische opleiding welke continu op peil gehouden wordt. Of dit nu gaat over de laatste technische innovaties, wet- en regelgeving binnen de elektrotechniek, veiligheid of duurzame oplossingen. Onze ervaren krachten zorgen er tevens voor dat jonge veelbelovende monteurs in opleiding de beste worden in hun vakgebied.
 

DESKUNDIG & PERSOONLIJK ADVIES

Een “stroomdeskundigheid” is één van de slogans van De Graaf. “Wat we doen, doen we goed” is er nog één. Samen met U zorgen wij voor elektrotechnische oplossingen die in dienst staan van U als klant.

ONTZORGEN

Wij willen U ontzorgen en u begeleiden in het hele proces om datgene wat U wenst te realiseren. Dit tegen eerlijke marktconforme prijzen. Tevreden klanten dat is ons motto, wij willen U graag ook in de toekomst weer terug zien.
 

BESTE SERVICE

Goede, volledige en transparante informatie in het voortraject en ontwerpfase; zorgvuldige, professionele projectbegeleiding en uitvoering; en adequate serviceverlening en onderhoud. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht bij onze storingdienst in het geval van urgente stroomstoringen of calamiteiten.
quality

GECERTIFICEERD

Onafhankelijke partijen zoals BVQI controleren dat gene wat wij doen en hoe wij het doen. Veilig en volgens de geldende normen en richtlijnen. Wij maken waar wat we beloven. U komt niet voor verassingen te staan. Het leveren van de door U gewenste kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn gecertificeerd KOMO-Instal (BRL 6000 richtlijn) installateur, VCA (Veiligheid) gecertificeerd, maar ook voor gecertificeerde brandmeld- en data installaties kunt u bij ons terecht.

Onze certificaten

BRL6000-KvINL Certificaat 2018-2021-1
Sterkin certificaat 2648 - 2018